Kartal, İstanbul, Türkiye 0216 575 47 78 satis@esnsistem.com

Crm Kullanmanın Faydaları

Esn Crm - Online Web Tabanlı Crm
Esn Crm - Online Web Tabanlı Crm

Crm Kullanmanın Faydaları Nelerdir?

Crm kullanmanın şirketinize faydalarını madde madde açıklamadan önce crm nedir sorusunu açıklama gereği hissediyoruz. Crm programı müşteri ilişkileri yönetimi anlamına gelen, müşterilerinizle sağlamış olduğunuz her türlü faaliyetin kayıt altına alınmasını sağlayan gelişmiş bilgisayar yazılımlarıdır. Verilerinizin dağınık halde bulunmasının önüne geçer, girilen verilerin sorgulanması ve raporlanmasını sağlar, veriye daha hızlı ulaşımı gerçekleştirebilirsiniz. Çalışanlar verileri ne şekilde nereye gireceklerini bilir, veriler e-postada veya şahsi bilgisayarlarda tutulmaz. Çalışanınıza ulaşamadığınızda müşteri soruları cevapsız kalmaz.

Kurumsal Hafıza
Ekip Çalışması
Mobil Crm
Müşteri Memnuniyeti

Günümüzde CRM yazılımları genellikle web tabanlı ve online olarak satılmakta veya kiralanmaktadır böylelikle şirkette çalışanlar verilerine internet olan her türlü ortamdan bağlanıp işlerini gerçekleştirebilmek tedir sahada bulunan personeller gerek web’den gerekse mobil cihazlardan pazarlama ve satış faaliyetlerini yönetebilir görevlerini takip edebilir hatırlatmalarını rahatlıkla görebilirler

Kurumsal Hafıza - Ortak Veritabanı

Kurumsal hafıza nedir? kurumsal hafıza şirketlerin yapmış olduğu bütün işlemlerin bir veri tabanı üzerinde toplanmasıdır verilen teklifler yapılan görüşmeler dokümanlar CRM programı üzerinde toplanır ve geçmişin kaydı tutulur personel degisikliginden etkilenilmez web tabanlı ve bulut sayesinde verileriniz daima korunur. CRM programı olan firmalar veri tabanı sayesinde geçmiş bilgilerine rahatlıkla erişirler. Bunun yanında bir müşteriye verilen teklifi farklı bir personelin vermesinin önüne geçilir veya farklı bir personelin yapmış olduğu görüşme anında görüntülenebilir bu da müşteriyle yapılan görüşmenin daha sağlıklı ve satışın hedefe daha çabuk ulaşmasını sağlarlar

Performans Artışı

Ortak veritabanı oluştuğunda ve personelleriniz verilerini sistem üzerine girmeye başladığında artık her veri sorgulanabilir ve raporlanabilir olacaktır. Personel bazlı satış analizi, tekliflerin başarı oranı, personel bazlı görüşme sayısı, görev takibi, ürün bazlı satış analizi, kar zarar analizi, en çok satılan ürünler, hiç satılmayan ürünler alınabilecek raporların sadece bir kısmıdır.

Müşteri Memnuniyeti

İyi bir crm programı size müşteri memnuniyeti sağlar. Yapılan görüşmeler kaydedilir. Müşteriniz daha sonra aradığında yapılan önceki görüşmeler anında gözden geçirilerek müşteriye hızlı yanıt verilir. Satış teklifleri çok daha hızlı hazırlanır. Farklı personel tarafından hazırlanan bir teklif varsa anında görüntülenir. Müşteriye aynı konu dahilinde farklı bir teklif göndermenin önüne geçilir. Müşteri teklif hakkında aradığında anında teklif açılarak üzerinde konuşulabilir ve satış hızlandırılabilir. Girilen veri oldukça hızlı sorgulanabilir durumdadır.

Daha Fazla Satış İçin Hatırlatmalar

Amaç daha fazla satışsa Esn Crm size çeşitli hatırlatmalar yaparak satışınıza katkı sunar. Verilen teklifi belirli periyodlarla hatırlatır, görüşmeleriniz için randevu oluşturmanız halinde hatırlatır, görevinizi hatırlatır. Kısacası girilen bilginin unutulup bir kenarda kalmasını önler.

Online Crm Programı

Blog Yazılarımız

Mesut Önal 03 Kasım, 2023

Crm Programı Nedir?

Crm - müşteri ilişkileri yönetimi programı sayesinde satış faaliyetlerinize ve pazarlamanıza güç katın.

Detay
Mesut Önal 15 Ekim, 2023

Crm Kullanmanın Faydaları

Crm programı kullanmak şirketinize ve çalışanlarınıza oldukça faydalıdır. Crm programı ile...

Detay
Mesut Önal 25 Eylül, 2023

Modüler Crm Programı

Esn Crm modüler yapıdan oluşmaktadır. Modüler yapı sayesinde birçok farklı modül bir arada çalışabilmektedir.

Detay

Adres

Çitlembik Sokak Polat Plaza No:6 D:15 Kartal İstanbul

satis@esnsistem.com

0216 575 47 78

0216 575 47 80

0553 231 16 88

© Crm Programı. Tüm Hakları Saklıdır. Designed by Esn Sistem