Kartal, İstanbul, Türkiye 0216 575 47 78 satis@esnsistem.com

Modüler Crm Programı

Esn Crm - Online Web Tabanlı Crm
Esn Crm - Online Web Tabanlı Crm

Esn Crm - Modüler Crm Programı

Esn Crm programının en önemli özelliği modüler yapıda olmasıdır. Piyasada bulunan diğer crm programlarına nazaran daha fazla modülü ile tek çatı altında farklı departmanların bir arada çalışmasını sağlamaktayız. Genel crm programlarında pazarlama ve satış yönetimi yanında görev yönetimi, randevu yönetimi, hatırlatmalar yer almaktadır. Esn Crm ile bunun üzerine dilerseniz servis, stok, e-fatura, finans ve daha birçok modül ekleyebilirsiniz.

Modüler Yapı
Yetkilendirme
Finans Yönetimi
Satış Yönetimi

Esn Crm ile ücretsiz demo sürecinde tüm modüllerimizi test edebilirsiniz. Yapılan kullanım sonrasında dilediğiniz modülleri crm paketinize ekleyebilir ve kullanabilirsiniz. Her modül her kullanıcıya açık olmayacaktır. Dilediğiniz gibi yetkilendirme yapabilirsiniz. Amacımız farklı departmanları tek çatı altında toplamak. Muhasebe birimizini veya servis biriminizi Esn Crm üzerine taşıyabilir, verilerinizin bir kez girilmesini sağlar, teklifi rahatlıkla faturaya, servisi dilerseniz teklife veya siparişe dönüştürebilirsiniz.

Firmanız İçim Tek Program - Esn Crm

Kullanmış olduğunuz teklif, stok, muhasebe ve servis programlarını tek çatı altında toplayalım. Farklı bir programa ihtiyaç duymadan tüm işlemlerinizi Esn Crm üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Muhasebe programımdan vazgeçmem diyorsanız muhasebe programınızla entegrasyon gerçekleştirelim. Hali hazırda Logo, Eta, Mikro, Nebim ve birçok programla entegrasyon yapılabilmektedir. Amacımız tek programla verilerinizin daha rahat yönetilmesidir. 15 yılı aşkın deneyimle Esn Crm olarak tüm departmanlarınızı yönetmeye adayız.

Kullanıcı Yetkilendirmeleri

Birçok modülü tek program altında kullanmak istiyorsunuz ancak kullanıcı bazlı yetkilendirme yapmak istiyorsunuz. Esn Crm programı yetkilendirme menüsü sayesinde her kullanıcın yetkisi crm üzerinde verilebilmektedir. Servis departmanının faturalarınızı görmesini istemiyorsanız, depo ve stok departmanınızın verilen satış tekliflerini görmesini istemiyorsanız yetkilendirme menüsü sayesinde kısıtlamalar getirebilirsiniz.

Performans Artışı

Esn Crm üzerinde veriler bir kez kaydedilir ve tüm departmanlar arasında kullanılabilir. Ürün yada müşteri kartlarınızı oluşturun. Serviste, teklifte, faturada aynı müşteri kartları üzerinden işlem yapın. Farklı programlarda aynı kartların tekrar tekrar açılması gerekmektedir. Bu oldukça zahmetli, mükerrer kaydın önünü açan bir uygulamadır. Tek çatı altında hız kazanır ve daha sağlıklı verilerin girilmesini sağlarsınız.

Online Crm Programı

Blog Yazılarımız

Mesut Önal 03 Kasım, 2023

Crm Programı Nedir?

Crm - müşteri ilişkileri yönetimi programı sayesinde satış faaliyetlerinize ve pazarlamanıza güç katın.

Detay
Mesut Önal 15 Ekim, 2023

Crm Kullanmanın Faydaları

Crm programı kullanmak şirketinize ve çalışanlarınıza oldukça faydalıdır. Crm programı ile...

Detay
Mesut Önal 25 Eylül, 2023

Modüler Crm Programı

Esn Crm modüler yapıdan oluşmaktadır. Modüler yapı sayesinde birçok farklı modül bir arada çalışabilmektedir.

Detay

Adres

Çitlembik Sokak Polat Plaza No:6 D:15 Kartal İstanbul

satis@esnsistem.com

0216 575 47 78

0216 575 47 80

0553 231 16 88

© Crm Programı. Tüm Hakları Saklıdır. Designed by Esn Sistem