Kartal, İstanbul, Türkiye 0216 575 47 78 satis@esnsistem.com

Mobil Crm Programı

Esn Crm - Online Web Tabanlı Crm
Esn Mobil - Ios ve Android Uyumlu Crm Uygulaması

Mobil Crm Programı

Crm uygulamaları son yıllarda web tabanlı ve bulut alt yapısı ile kullanıcılara sunulmakta. Özellikle pandemi sonrasında verilere internet olan her yerden erişmek isteyen kullanıcılar için daha kolay kullanım oluşturmaktadır. Esn Crm web tabanlı online alt yapısı ile internet olan her yerden verilerinize ulaşmanıza olanak sağlamaktadır. Bunun yanında saha ekibinin görüşme ve aktivite kayıtlarını daha rahat girebilmesi açısından Esn Mobil geliştirilmiştir. Mobil crm programları cep telefonu ve tablet üzerinden çalışan mobil tabanlı uygulamalardır.

Cep Telefonu ve Tablet
Mobil Uygulama
Kolay ve Sade Kullanım
Saha Crm Yönetimi

Mobil crm programı olarak geliştirdiğimiz Esn Mobil Esn Crm ile tam entegre çalışmaktadır. Saha personelinin işlemlerini hızlı ve kolay yapmasını sağlamakla birlikte geçmiş verileri hızlıca sorgulayarak müşteriye hızlı yanıt vermesini amaçlamaktadır. Sahada cep telefonu ve tablet üzerinden kullanılabilmektedir. Ios ve Android cihazlarda kullanılabilir Apple Store ve Google Play üzerinden indirilebilir. Kullanıcı adı ve şifrenizi girerek anında kullanıma başlayabilirsiniz.

Müşteri Verilerinize Hızlı Erişin

Mobil kullanım web tabanlı kullanıma göre daha fazla tercih edilmektedir. Mobil aplikasyonlar daha sade kullanımı ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde bu tercihin en büyük nedenidir. Müşteri ziyaretinde bulunduğunuzda müşteri yanında ziyaret raporunuzu yazabilir, teklifinizi oluşturabilirsiniz. Farklı kullanıcılara görev açabilir, kendinize veya farklı kullanıcılara çeşitli hatırlatmalar anlık olarak girebilirsiniz. Bilgisayar açıp programa girerek işlem yapmanıza gerek kalmaz.

Mobil Cihaz Özelliklerinden Yararlanın

Esn Mobil - mobil crm programı ile cihazların çeşitli özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Müşteri konumunda yapacağınız görüşme notunuza müşteri konumunu telefon veya tablet gps verisi üzerinden kaydedin, görüşmenize telefon kamerasından fotoğraf ekleyin. Teklif oluşturup anında paylaşın. İmzalı teklifin resmini teklif dökümanlarına ekleyin. Sipariş aldığınızda telefon ekranından imza alın.

Performans Artışı

Saha ekibini anlık takip edin. Mobil crm programı kullanan saha ekibindeki performans artışını sizde farkedebilirsiniz. Girilen raporlar anında önünüze düşecek, günlük raporlar alabilecek ve analiz edebileceksiniz. Saha ekibine görev veya görüşme yönlendirebilir, saha ekibinin telefonuna bildirim gitmesini sağlayabilir, gereksiz telefon trafiğinin önüne geçebilirsiniz.

Online Crm Programı

Blog Yazılarımız

Mesut Önal 03 Kasım, 2023

Crm Programı Nedir?

Crm - müşteri ilişkileri yönetimi programı sayesinde satış faaliyetlerinize ve pazarlamanıza güç katın.

Detay
Mesut Önal 15 Ekim, 2023

Crm Kullanmanın Faydaları

Crm programı kullanmak şirketinize ve çalışanlarınıza oldukça faydalıdır. Crm programı ile...

Detay
Mesut Önal 25 Eylül, 2023

Modüler Crm Programı

Esn Crm modüler yapıdan oluşmaktadır. Modüler yapı sayesinde birçok farklı modül bir arada çalışabilmektedir.

Detay

Adres

Çitlembik Sokak Polat Plaza No:6 D:15 Kartal İstanbul

satis@esnsistem.com

0216 575 47 78

0216 575 47 80

0553 231 16 88

© Crm Programı. Tüm Hakları Saklıdır. Designed by Esn Sistem