Kartal, İstanbul, Türkiye 0216 575 47 78 satis@esnsistem.com

Neden Web Tabanlı Crm Programı

Esn Crm - Online Web Tabanlı Crm
Esn Crm - Online Web Tabanlı Crm

Neden Web Tabanlı Crm Programı

Crm programları son yıllarda firmalar tarafından oldukça yaygın kullanılmaktadır. Masaüstü crm programları yanında son yıllarda internetinde yaygınlaşmasıyla web tabanlı online crm programları tercih edilmektedir. Neden web tabanlı crm programı kullanmalısınız? Masaüstü ve lokal olarak çalışan crm programları dışarıdan erişime kapalıdır. Dışarıdan erişime açtırmak istediğinizde hem ciddi server maliyetleri hemde güvenlik alt yapısı için para ödemeniz gerekecektir. Ayrıca sahada uzak masaüstü olarak çalışan bu programlar web tabanlı uygulamalara yönelik performans problemi göstermektedir.

Hızlı Erişim
Platform Bağımsız Kullanım
Kolay Kullanım
Performans

Web tabanlı crm programları platform bağımsızdır. Bu konuyu açmak gerekirse, kullandığınız bilgisayar windows, linux ve mac olabilir. Masaüstü programlar genelde windows alt yapısı ile hizmet verdikleri için mac ve linux cihazlarda kullanım gerçekleştiremezsiniz. Web tabanlı uygulamalarda bilgisayar farketmeksizin web tarayıcı açılarak crm sisteminize giriş gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz tablet ekranından yine web tarayızı açarak sahada kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Bulut Tabanlı Alt Yapı

Web tabanlı crm programları bulut alt yapısında hizmet vermektedir. Dileyen müşteriler veritabanları kendi server sistemleri üzerinde tutabilir. Genellikle bunu talep etmeyen müşteriler verilerini bulutta tutarak server, bilgi işlem ve güvenlik alt yapısı için para harcamadan kullan öde sistemiyle web tabanlı crm programlarını hızlıca kullanıma başlayabilir. Verileriniz güvendedir. Otomatik yedeklemeler saatlik, günlük ve haftalık olarak alınabilmektedir. Esn Crm içerisinde bulunan yedek talebi sayesinde kendi verilerinizi dilediğiniz an mail adresinize gönderilecek link ile alabilirsiniz. Elbette bu yöntem için şirket yetkilisinden alınacak izin ile bu talepte bulunabilirsiniz.

Verilerinize Hızlı Erişim

Web tabanlı crm sisteminize erişim için internet olması yeterlidir. İnternet olan her ortamdan güvenli şekilde bağlantı gerçekleştirebilir, geçmiş verilerinizi sorgulayabilir, görüşme ve teklif girebilirsiniz. Görevlerinizi gözden geçirebilir, hatırlatmalarınızı kontrol edebilirsiniz. Müşteriyle yapılan görüşmelerde daha önce verilen teklif hakkında konuşurken crm sisteminize erişebilir ve teklif detaylarını inceleyebilirsiniz.

Satış Performansınızı Artırın

Esn Crm - web tabanlı crm programı ile verilerinize hızlı erişebildiniz. İşlemlerinizi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirdiniz. Bunun neticesinde satışlarınızı artırabilir, geçmiş verilerinizi analiz ederek varsa yanlışlarınızı hızlı bir şekilde düzeltebilirsiniz. Giriş yapan personellerinizin satış performansı sorgulanabilir hale gelmektedir. Sizde ücretsiz demo talebinde bulunabilir ve Esn Crm programını ücretsiz tüm modülleriyle test edebilirsiniz.

Online Crm Programı

Blog Yazılarımız

Mesut Önal 03 Kasım, 2023

Crm Programı Nedir?

Crm - müşteri ilişkileri yönetimi programı sayesinde satış faaliyetlerinize ve pazarlamanıza güç katın.

Detay
Mesut Önal 15 Ekim, 2023

Crm Kullanmanın Faydaları

Crm programı kullanmak şirketinize ve çalışanlarınıza oldukça faydalıdır. Crm programı ile...

Detay
Mesut Önal 25 Eylül, 2023

Modüler Crm Programı

Esn Crm modüler yapıdan oluşmaktadır. Modüler yapı sayesinde birçok farklı modül bir arada çalışabilmektedir.

Detay

Adres

Çitlembik Sokak Polat Plaza No:6 D:15 Kartal İstanbul

satis@esnsistem.com

0216 575 47 78

0216 575 47 80

0553 231 16 88

© Crm Programı. Tüm Hakları Saklıdır. Designed by Esn Sistem